PDM ve PTM Merkezlerimiz
PDM ADI: | ADRES: | |
---|---|---|
1 | ATAŞEHİR | YENİ SAHRA MAH.50.YIL CAD.NO:2 ATAŞEHİR /İSTANBUL |
2 | BEYOĞLU | HALICIOĞLU MAH.TOKAÇ SOK. NO:4/1 BEYOĞLU /İSTANBUL |
3 | ŞİRİNEVLER | ŞİRİNEVLER MAH. ADNANKAHVECİ BULVARI CAD. NO:208 HAYDAR AKIN İŞ MERKEZİ 2 K:4 |
4 | FATİH | KALENDERHANE MAH. CEMAL YENER TOSYALİ CAD. NO:10 FATİH/İSTANBUL |
Contents
- 1 Ücretsiz psikolog nereden bulabilirim?
- 2 Devlet hastanesinde psikoloğa nasıl gidilir?
- 3 Belediyeden psikolog randevusu nasıl alınır?
- 4 Psikolojik danışmanlık ve eğitim Merkezi Nasıl Açılır?
- 5 Ücretsiz online psikolog var mı?
- 6 Hangi devlet hastanesinde psikolog var?
- 7 Devlet hastanesinde psikoloğa gitmek sicile işler mi?
- 8 Hastanede psikolog olmak için ne yapmalı?
- 9 Devlet hastanesinde psikolog ne iş yapar?
- 10 Psikolog terapi için eve gelir mi?
- 11 Psikolojik destek nereden alınır?
- 12 Eğitim ve danışmanlık merkezi nasıl açılır?
- 13 Psikolojik Danışmanlık açmak ne kadara mal olur?
- 14 Psikolog Psikolojik danışmanlık merkezi açabilir mi?
Ücretsiz psikolog nereden bulabilirim?
Ücretsiz terapi hizmeti genellikle büyükşehir belediyelerinin açtığı Psikolojik Danışmanlık Merkezleri (isimleri değişebilir) bünyesinde verilmektedir. Gitmek istediğiniz belediyenin Psikolojik Danışmanlık Merkezinden randevu alarak ücretsiz psikolog desteği alabilirsiniz.
Devlet hastanesinde psikoloğa nasıl gidilir?
Devlet hastanesinde psikolog randevusu almanın yolu kişinin ilk önce psikiyatrist ile görüşmesinden geçer. Psikiyatrist ile yapılacak görüşme ve hekimin vereceği karar bu durumda belirleyicidir. Psikiyatrist hastanın psikolog ile görüşmesi gerektiğini düşünürse yönlendirme yapacaktır.
Belediyeden psikolog randevusu nasıl alınır?
Bu konuda kendi belediyeniz veya başka bir belediye ile randevu almak için 153’ü arayıp ‘Sağlık Hizmetleri’ menüsünden ‘Psikolojik Danışma’ seçeneğine basabilirsiniz.
Psikolojik danışmanlık ve eğitim Merkezi Nasıl Açılır?
Psikolojik Danışma Merkezi Açmanın Şartları
Psikolojik danışmanlık merkezi kurmak istiyorsanız sahip olmanız gereken ilk şart klinik psikoloji alanında yüksek lisans tamamlamaktır. Bu yüksek lisans diplomasını aldığınızda klinik psikolog unvanını elde etmiş olursunuz ve ardından danışma merkesinizi açabilirsiniz.
Ücretsiz online psikolog var mı?
Sorunuzu sorun, sistemimize kayıtlı psikologlar hemen ücretsiz olarak yanıtlasın. NASIL ÇALIŞIR? Türkiye’nin en büyük online terapi platformu! Sorunuzu sorduktan sonra sistemde online olan bir psikolog sizinle iletişime geçecektir.
Hangi devlet hastanesinde psikolog var?
Bu birimlerin dışında İstanbul’da psikiyatrik hizmet sunan başka birimler de vardır.
Devlet hastanesinde psikoloğa gitmek sicile işler mi?
Hayır karşınıza çıkmayacaktır içiniz rahat olsun. 4 ayda yan etkiler kalmamaktadır. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Hastanede psikolog olmak için ne yapmalı?
Bunun için öncelikle üniversitelerin 4 yıllık psikoloji veya psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümlerinden mezun olmak gerekir. Bu bölümlerden mezun olanlar daha sonra klinik psikoloji alanında yüksek lisans yaparak klinik psikolog unvanı almalıdır.
Devlet hastanesinde psikolog ne iş yapar?
Psikologlar Devlet Hastanelerinde Neler Yapar? Hastanelerde; bireysel görüşmeler, aile görüşmeleri, çift görüşmeleri, çocuk-ergen-yetişkin görüşmeleri, projektif-objektif testler yapılabilmektedir.
Psikolog terapi için eve gelir mi?
Evde psikiyatrik destek, fiziksel rahatsızlığa veya ağır sosyal iletişim sorunlarına sahip olup evden çıkamayan veya evden çıkmayı tamamiyle reddeden hastalara merkezimizce verilen hizmettir. Evde psikiyatri desteği hizmeti, gelen talebe göre karşılanmaktadır.
Psikolojik destek nereden alınır?
Hepsi Bir Telefon Kadar Yakın. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tüm İstanbullulara ücretsiz olarak sunduğu Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerinden yararlanmak için ise ALO 153’e başvurabilirler.
Eğitim ve danışmanlık merkezi nasıl açılır?
Öğrenci koçluğu sertifikanızı aldıktan sonra adli sicil kaydı, kimlik fotokopisi, iş yeri kontratı ve ortaklık sözleşmenizle birlikte muhasebeciye gitmeniz gerekiyor. Muhasebeci bu süreçten sonra sizin adınıza tüm işlemleri başlatacak ve siz Eğitim Danışmanlığı bürosu nasıl açılır sorusunun cevabı olacaksınız.
Psikolojik Danışmanlık açmak ne kadara mal olur?
Psikolojik Danışmanlık Merkezi açmanın maliyeti ortalama 35.000 TL civarındadır. Maliyet olarak da düşündüğünüzde eğer aylık yaptığınız görüşmeler 80 seanstan az ise oda kiralamak sizin için daha uygun olacaktır.
Psikolog Psikolojik danışmanlık merkezi açabilir mi?
Psikolojik danışmanlık merkezi açmak için gereken ilk şart yani klinik psikoloji alanında yüksek lisans tamamlandıktan sonra kişiler klinik psikolog unvanını alırlar ve danışmanlık merkezi açmak için harekete geçebilirler.